Beboeforeningens dagbog 2007

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Beboeforeningens dagbog 2007

Indlægaf Torben Johansen » ons 2. apr 2008

Beboerforeningens Protokol.

Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.


2007


Torben Johansen er protokolfører for 2007.

Beboerforeningens medlemsliste.
Ud over bestyrelsen er der pr 1. januar 2007 følgende faste medlemmer:
Hanne Jensen, Langelandsgade 206, st. tv.
Morten Hjørlund, Langelandsgade 216, 2. th.
Torben Johansen, Tåsingegade 14, 2-2
Anders Holst Andersen, Klintevej 13 A, 8240 Risskov.

Opgaver.
Ved lejlighed rense grillkummerne, tømme askebægrene m.m.
Give terrassemøblerne en gang overfladebehandling hvert efterår.
Rense omkring de nye træer.
Luge blomsterbedene.
Rense fortovene for ukrudt.
Fjerne papir og andet affald som folk "taber".
Hjælpe med containerne - specielt hvis der problemer på grund af vintervejr, strejke eller andet.
Afslapning på terrassen!


Mødetidspunkt.
Vi vedtog at mødes den sidste lørdag i månederne april til september kl. 10.00 - hvis vejret er ordentligt!


Lørdag 13. januar.
Inge og Torben har bragt orden i karreens containere. Rejst op og kørt på plads.
Torben har revet og fejet ved trekanten. Der er stadig bilister, som ikke kan nøjes med at køre på vejen; men som absolut skal ind over kantstenen og beskadige hækken. Vi overvejer at få anbragt et par store sten i rundingen for at gøre det mindre atraktivt at køre hækken ned.

Lørdag 27. januar.
Anders og Torben kørte et stort læs papir på genbrugsstation. Alle papir/papcontainerne var overfyldte da vi ikke havde fået tømt containerne 17. januar.

Søndag 11. marts.
Alle papir/papcontainerne var overfyldte fordi skraldemændene var sluppet godt fra at springe en tømning over. Det er vigtigt at bestyrelsen for Gaardlauget holder øje med tømningerne af vore containere og reagerer med det samme, hvis der ikke tømmes efter reglerne. Vi skulle gerne blive betjent lidt bedre fremover.
Anders, Torben og to af vore bekendte kørte træaffald til genbrugsplads. Vi tog adskillige læs papir med.
Krokusbedene er meget kønne, forhåbentlig slipper vi for alt for voldsomt blæsevejr i år.

Lørdag 17. marts.
Vi fik ikke tømt papir/papcontainerne på den aftalte tømningsdag onsdag 14. Andreas ringede dagen efter for at få en forklaring. Skraldemændene havde ikke givet besked om den manglende tømning, hvilket er helt uacceptabelt. Andreas blev lovet, at der ville blive tømt dagen efter altså fredag, det skete ikke. Vi ringer mandag for at få Affaldskontoret til at sørge for, at vi bliver betjent ordentligt.
Anders Holst Andersen og Torben Johansen kørte et stort læs papir på Lystrup Genbrugsplads lørdag 16. Det var nødvendigt for at vi ikke skulle få hele fællesarealet svinet til med papir på grund af stormen.
Til alle: Hvis der ikke er nogen mulighed for at komme af med papir og pap i nogen af områdets 10 containerne fordi de er (over)fyldte, så vær venlig at lade være med at anbringe papiret ved siden af containerne. Opbevar papirbunkerne i kælderen til containerne er blevet tømte.

Lørdag 28. april.
Inge, Anders og Torben mødte op til årets første "arbejdslørdag". Hanne var syg.
Det var dejligt vejr - dog for koldt til at man kunne sidde på terrassen i længere tid, så vi var ret hurtigt i gang med at give området en større omgang. Vi rensede omkring de nye træer og lugede ukrudt i de forskellige bede og under paradisæblehækkene. Den milde vinter har givet ukrudtet usædvanlig gode vækstforhold! Inge plantede en del blomster i det lille bed ud for Langelandsgade 216. Vi fik også klippet en del visne grene af. Efter godt to timers ganske energisk indsats hævede vi mødet.
Vi har fået anbragt to store sten i rabetten af trekanten for at beskytte hækken mod bilister, som ikke kan holde sig på vejen. Stenene er pæne og de vil garanteret vise sig at være effektive.
Gårdlaugets trailerservice er i gang. Traileren står i gården ved Tåsingegade 14 til mandag 30. april.

Lørdag 26. maj.
Den faste garde: Hanne, Inge, Anders og Torben var mødt op.
For en gangs skyld var vejret lidt køligt; men det holdt da tørvejr. Vi fik finpudset fællesarealet - blandt andet fyldt jord omkring de nye træer. Over en øl/sodavand brugte vi lidt tid på at diskutere skraldemændenes noget mærkelige "servicering" af os. Forhåbentlig kommer der snart lidt styr på affaldskørslen.

Lørdag 30. juni.
Den faste garde: Hanne, Inge, Anders og Torben var mødt op.
Dagens program var enkelt. Der skal renses omkring affalscontainernes standpladser. Flere steder (Randersvej 7 og 9!) var der ret ufremkommeligt på grund af manglende pasning. Da det trak op til regnvejr, lagde vi hårdt ud med arbejdet. Vi fik da også fjernet en stor portion ukrudt og grene inden det begyndte at regne.
Torben rensede de sidste standpladser søndag.
Det skal bemærkes at det er de enkelte opgange, som har ansvar for, at der er renset omkring deres affaldscontainer.
Vi fik også ordnet trekanten og terrassen.

Lørdag 28 juli.
Inge, Anders og Torben mødtes på terrassen. Hanne havde meldt afbud, en af hendes sønner skulle giftes, det var vi enige om var gyldig grund til udeblivelse.
Det var fint vejr; men det så lidt lusket ud, så vi gik ret hurtigt i gang med at luge bede og rense trekanten for affald. Vi havde da også lige nået hvad vi havde planlagt, da der kom en regnbyge.
Der er blevet malet gule striber på et kortere stykke af den ene stikvej foran porten. Det skulle gerne gøre adgangen bedre for skraldebilerne. Affaldskørslen fungerer nu helt perfekt igen.

Lørdag 29. september.
Hanne, Inge og Torben mødtes på terrassen. Inge ordnede det fine blomsterbed ud for L 216. Hanne og Torben rensede terrassemøblerne. En ordentlig tur med grundrens. Det var ikke vejr til at male i, så vi aftalte at mødes onsdag eftermiddag for at få givet møblerne en gang træbeskyttelse. Torben tager sig af grillristene og det øvrige tilbehør til anlægget. Vi venter på at Jørgen Rasmussen giver hele fællesområdet en omgang.

Onsdag 3. oktober.
Hanne, Inge og Torben mødtes på terrassen kl. 16.00 for at give møblerne træbeskyttelse. Det viste sig at være en nem opgave. Træet var velbehandlet i forvejen, så der gik ikke ret meget træbeskyttelse til. Det var meget nemt og hurtigt at stryge på og den "spidspensel", som jeg havde købt var meget velegnet til at ordne revnerne mellem plankerne. Vi behandlede kun oversiderne af bordene. undersiderne kan holde i flere år.
Når man skal behandle hele overfladen begynder man med undersiderne. Man tipper bordene op på højkant på et underlag af aviser. Det er faktisk ganske nemt.
Efter veludført job købte vi pizzaer og fejrede afslutningen på år 2 for Beboerforeningen.
Jørgen Rasmussen har givet fællesarealet og trekanten en større overhaling. Alt er lavet helt som vi havde bedt om det.

Tilbage til "Årsberetninger 2006 - 2015"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst