Beboerforeningens dagbog 2012

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Beboerforeningens dagbog 2012

Indlægaf Torben Johansen » tors 6. okt 2011

Beboerforeningens Protokol.
Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.

2012

Torben Johansen er protokolfører for 2012.

Beboerforeningens medlemsliste.
Ud over bestyrelsen er der pr 1. januar 2012 følgende faste medlemmer:
Inge Nissen, Tåsingegade 22, st. tv.
Hanne Jensen, Langelandsgade 206, st. tv.
Torben Johansen, Tåsingegade 14, 2-2

Opgaver.
Ved lejlighed rense grillkummerne, tømme askebægrene m.m.
Give terrassemøblerne en gang overfladebehandling hvert efterår.
Rense omkring de nye træer.
Luge blomsterbedene.
Rense fortovene for ukrudt.
Fjerne papir og andet affald som folk "taber".
Hjælpe med containerne - specielt hvis der problemer på grund af vintervejr, strejke eller andet.
Afslapning på terrassen!

Mødetidspunkt.
Sidste søndag i sommermånederne april til september kl 11.00 - hvis vejret er ordentligt!

Søndag 29. april.
Inge og Torben mødtes på terrassen kl. 11.00 i ganske udmærket (arbejds)vejr. Vi gjorde terrassen klar til grillsæsonen. Inge sætter opslag op om retningslinier for brug af terrassen.
Vi fik også luget bedene og og renset trekanten foran Tåsingegade.

Tirsdag 29. maj.
Inge og Torben mødtes kl. 11.00. Der var omslag i vejret fra strålende sommervejr til halvkoldt og overskyet. Vi fik renset bedene, fjernet visne blomster og renset terrassen. Vi fik også tømt grillkummerne for slagger og vasket bordene med sæbevand.
Inge havde lavet et opslag til et bord, som folk efterlader på græsset. Vi flyttede bordet ud til den plads der er blevet efter at containerne foran Tåsingegade 8, 10 og 12 er fjernet.
Vi skal også have sat et opslag på terrassemøblerne.

Tirsdag 26. junil.
Inge og Torben mødtes kl. 11.00 i fint vejr. Torben rensede og vaskede terrassemøblerne og tømte askebægre og grillkummer. Inge rensede bedene ved Randersvej/Tåsingegade. De to bede er efterhånden blevet pæne og tætte.
Derefter klippede vi en stor portion rosengrene af den vilde busk i Randersvej 7´s have. Rosenbusken vokser langt ud over containerstien. Der blev to store, helt fulde plasticsække med grene.

Søndag 29. juli.
Inge og Torben mødtes på terrassen.
Gaardlaugets udmærkede anlægsgartner, Jørgen Rasmussen, havde netop afsluttet en større overhaling af fællesområdet. Hækkene var klippede, bedene var rensede, containerstien renset og alt var i fornem orden.
Vi foretog den obligatoriske rengøring af terrassen, som for øvrigt bliver passet ganske udmærket af de mange brugere. Da vi jo ellers var gjort arbejdsløse, indskrænkede vi os til at binde klematissen op. Den vokser op ad en stamme fra et stedsegrønt træ, som stod på plænen op mod hjørnet Randersvej/Langeladsgade.
Anlægsgartneren har dømt det store mirabelletræ til fældning inden længe, det er ved at være rådnet helt igennem. Der skal også tyndes ud i bevoksningen omkring garagetaget. Begge dele bliver formentlig gjort i løbet af vinteren.

Søndag 26. august.
Inge og Torben mødtes på terrassen i tørvejr. Om morgenen havde vi fået over 40 mm regn. Vi snakkede en times tid. Torben havde snakket med Melvin fra Gaardlaugets bestyrelse om ting, som vores anlægsgartner Jørgen Rasmussen bør sørge for. Torben havde også aftalt med Melvin at vi får en maler til at ordne terrassemøblerne.
Da vi skulle i gang med at arbejde lidt begyndte det at regne igen. Vi fik yderligere 12 mm. Inge har siden fået luget og Torben har ryddet terrassen for diverse tilbehør. De to grillriste smøres ind i et tykt lag brun sæbe, som fjernes efter et døgns tid. Det er en god og nem måde at rense metal på.
Maleren ordnede møblerne lørdag 1. september. De står næsten som nye.
Inge ville have luget et par af bedene og Torben har pakket riste og andet tilbehør til terrassen sammen for denne sæson.

Søndag 30 september.
Inge og Torben mødtes kl. 10.00 på terrassen. En truende vejrudsigt fik os til at mødes tidligere end normalt. Torben ordnede jorden omkring de nye træer. Vi klippede langs containerstien og ved bedene ved Tåsingegade/Randersvej. Ligesom vi trimmede hækken ved trekanten. I alt fyldte vi tre store affaldssække.
Torben var 14. september til møde med Melvin B. Thomsen, formand for Gaardlauget og anlægsgartner Jørgen Rasmussen. Der blev vedtaget diverse ting om pasningen af fællesarealet. Det vigtigste, der blev aftalt, var at det store mirabelletræ skal fældes. Det er råddent og vi risikerer, at det falder af sig selv, så der er ingen vej udenom.
Inge og Torben sluttede dagen og sæsonen med det obligatoriske besøg hos "Jerry" på Jordbrovej.

Tilbage til "Årsberetninger 2006 - 2015"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst