Beboerforeningens dagbog 2016

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Beboerforeningens dagbog 2016

Indlægaf Torben Johansen » fre 4. dec 2015

Beboerforeningens Protokol.
Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.

2016

Torben Johansen er protokolfører for 2016.

Beboerforeningens medlemsliste.
Ud over Melvin og Kresten fra bestyrelsen er der pr 1. januar 2016 følgende faste medlemmer:
Inge Nissen, Tåsingegade 22, st. tv.
Hanne Jensen, Langelandsgade 206, st. tv.
Torben Johansen, Tåsingegade 14, 2-2

Opgaver.
Ved lejlighed rense grillkummerne, tømme askebægrene m.m.
Give terrassemøblerne en gang overfladebehandling hvert efterår.
Rense omkring de nye træer.
Luge blomsterbedene.
Rense fortovene for ukrudt.
Fjerne papir og andet affald som folk "taber".
Afslapning på terrassen!

Mødetidspunkt.
Sidste lørdag i sommermånederne april til september kl. 11.00 - hvis vejret er ordentligt!

Lørdag 30 april.
Inge og Torben mødtes på terrassen i lidt kedeligt og halvkoldt vejr. Heldigvis havde vores anlægsgartner lige givet hele området en ordentlig overhaling, så vi kunne indskrænke os til at gøre terrassen klar. Rense kummerne, lægge ristene på, sætte askebægre frem og forsyne bordene med en forklaring om hvordan man skal bruge terrassen korrekt.
De to grillkummer har set deres bedste dage. Indenfor et par år skal vi i gang med at skaffe nye.
De krokus- og påskeliljeløg vi lagde omkring hængeblodbøgen på trekanten kom fint op. Specielt påskeliljerne står meget fint.
Takket være det usædvanligt kolde forår har vi haft den klart bedste krokussæson nogen sinde. Meget lang og med flotte og tætte bede.

Torsdag 26. maj.
Inge og Torben mødtes på terrassen i flot sommervejr. Igen var vi heldige med at vores nye anlægsgartner netop havde givet området en større omgang.
Inge fejede og rensede omkring bedet ved Tåsingegade/Randersvej, der blev en stor sæk affald. Torben ordnede grillpladsen, rensede bordene, askebægrene og grillkummerne, fjernede slagger og andet affald. Til sidst fjernede vi et par småtræer fra hækken omkring trekanten.
Hængeblodbøgen og tulipantræet ser fine ud, det samme gælder de nye planter i bedet over garagerne.

Lørdag 25 juni.
Inge og Torben mødtes på terrassen i fint arbejdsvejr, overskyet og lidt lummert.
Torben rensede grillkummer og askebægre og samlede kapsler og cigaretskod fra pladsen og plænen. Sammen fjernede vi en masse rosengrene, som næsten spærrede containerstien og en hel del visne grene fra bedet ved Tåsingegade/Randersvej. Vi endte med to helt fyldte affaldssække.
Det begyndte at regne lidt efter vi var færdige med dagens dont.

Torsdag 28 juli.
Inge og Torben mødtes på terrassen. Inge klippede lidt langs (container)stien og i bedene. Torben Rensede askebægre, grillkummer og fejede terrassen. Selvom grillpladsen bliver brugt ganske flittigt er den heldigvis ganske pæn at se på. Uden affald og (næsten) uden cigaretskoddder. Næste år skal vi nok have gjort noget ved kummerne og ved to af plankerne i det ene bord.

Torsdag 25 august.
Inge og Torben mødtes på terrassen i strålende og meget varmt sommervejr. Torben rensede askebægre og begyndte at rense grillristene. Inge klippede langs containerstien. En opgave som for øvrigt burde udføres af de enkelte opgange. Vi rensede hækken på trekanten for snerler og andre fremmedelementer.
22 august fik vi asfalteret brandvejen efter en henvendelse til kommunen. Arbejdet blev udført hurtigt og med et udmærket resultat.

Lørdag 24. september.
Inge og Torben mødtes på terrassen i et usædvanligt flot vejr. Solskin, næsten ingen vind og 18 - 20 grader. Vi gav møblerne en gang træbeskyttelse. Torben havde renset bordene med grundrens i forvejen. Bordene blev flotte.
Gaardlauget har fået ny gartner, da Jørgen Rasmussen har solgt sit firma til DanJord A/S. Foreløbig er vi meget tilfredse med de nye folk. De ordner faktisk en del af de opgaver som Beboerforeningen hidtil har taget sig af.
Vi sluttede sæsonen med et besøg på Jerry´s.

Tilbage til "Årsberetninger 2016 -"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst