Ordinær generalforsamling 2009

admin
Site Admin
Indlæg: 14
Tilmeldt: fre 1. dec 2006

Ordinær generalforsamling 2009

Indlægaf admin » søn 29. mar 2009

Formands beretning 2008.

Til at begynde med vil jeg som formand i Gaardlauget sige Tak for året, der er gået. Der er ikke sket det store i 2008. Men lidt er der nu sket alligevel.

Affaldskonflikt
I august og september havde vi problemer med, at affaldscontainerne ikke blev tømt. Det skyldtes at skraldemændene ikke kunne køre ind til porten i Tåsingegade 12-14 på grund af parkerede biler i trekanten. Efter lang tids tovtrækkeri mellem os, affaldskontoret og kommunen, blev det besluttet - af kommunen - at der faktisk skulle være parkering forbudt på den lille stikvej fra Tåsingegade 18 til Tåsingegade 8. I tilfælde af brand skal udrykningskøretøjer kunne komme ind til facaderne. Der er stadig nogen, der parkerer på stikvejen, selv om det kan give problemer med at få tømt affaldscontainerne. Tænk nu lige en gang mere inden I parkerer bilen.

Affaldshåndtering
Husk at binde knude på affaldsposerne inden I kommer affaldet i containeren. Hvis affalds-containerens låg ikke kan lukkes, kom da affald i en stor sort sæk, og så skal sækken mærkes med et sækkemærke, som kan hentes hos mig (Tåsingegade 14, 2-4). Sækkemærkerne koster 16 kr. stykket. Sækken anbringes ved siden af containeren. Overfyldte containere bliver måske ikke tømt, og så har vi balladen med skraldet en uge mere. (Med sækkemærker kan skraldemanden se, at der er betalt ekstra for at få skraldet med.)

Anlægsgartneren
Vore samarbejde med anlægsgartneren kan ikke være bedre. Han laver et rigtig flot stykke arbejde i fællesarealet og får det hele til at se flot ud.

April til september - beboerforeningen
Ud over anlgsgartnerens arbejde udfører beboerforeningen et stykke arbejde for fællesskabet. Alle er velkomne til at komme ned i haven den sidste søndag kl. 13.00 i månederne april til september. Vi klipper, luger, vedligeholder terrassen og hvad der nu ellers er behov for. Vi bruger normalt et par timer - med pauser! Det er både hyggeligt og nyttigt.


Kirsten Pedersen (24. marts 2009)


Referat af ordinær generalforsamling 25. marts 2009

Følgende deltog i generalforsamlingen:
Randersvej 17: Solveig Hedeager
Tåsingegade 14: Kirsten Pedersen og Torben Johansen
Tåsingegade 22: Inge Nissen
Langelandsgade 206: Kresten Damgaard, Hanne Jensen og Sverrir Ørn Gunnarsson
Langelandsgade 208: Lisbeth Jensen

I alt 8 deltagere, d.v.s. i alt var 5 opgange ud af 27 repræsenteret.

Dagsorden:

1. Valg af ordstyrer og referent
2. Formanden aflægger beretning
3. Kassereren aflægger beretning
4. Indkomne forslag
5. Eventuelt


Efter at Kirsten havde budt velkommen blev Kresten valgt til ordstyrer og Inge til referent. Det blev konstateret, at der var indkaldt til generalforsamling med varsel i henhold til vedtægterne. Indkaldelsen var udsendt til ejer/ejerforeningsformand i 2 eksemplarer, heraf 1 eksemplar til ophængning i opgangen.

Formanden aflagde beretning (se vedlagte).
Beretningen blev godkendt.

Regnskabet, der var udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen, blev gennemgået, og godkendt.

Budgettet blev gennemgået og kontingent for 2009 blev fastsat til uændret 2.800 kr. pr opgang.

Såvel de 3 bestyrelsesmedlemmer, Kirsten Pedersen, Sverrir Ørn Gunnarsson og Inge Nissen, som revisoren Kresten Damgaard var villige til genvalg og da der ikke var andre kandidater, blev det sådan.

Der var ikke indsendt forslag.

Under eventuelt blev der talt om en opgang, der har problemer med fugt i kælderen, det kan skyldes at afløbet i gården trænger til rensning. Gårdlauget har investeret i 2 kloakrensere, der kan lånes ved henvendelse til Hanne Jensen, Langelandsgade 206, st. tv. tlf. 8616 3555. Ikke henvendelse efter kl. 20.00.

Beboerforeningen fortsætter. Vi mødes den sidste søndag i månederne fra april til september kl.13.00. Første gang søndag den 26. april. Vi luger og klipper og rydder op i fællesarealet - alle er velkomne.

Generalforsamlingen sluttede kl. 20.30.


Aarhus 27-03-2009


Ordstyrer: Kresten Damgaard

Referent: Inge Nissen

Tilbage til "Beretninger og referater 2000 - 2009"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst