Beboerforeningens dagbog 2015

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Beboerforeningens dagbog 2015

Indlægaf Torben Johansen » søn 5. okt 2014

Beboerforeningens Protokol.
Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.

2015

Torben Johansen er protokolfører for 2015.

Beboerforeningens medlemsliste.
Ud over bestyrelsen er der pr 1. januar 2015 følgende faste medlemmer:
Inge Nissen, Tåsingegade 22, st. tv.
Hanne Jensen, Langelandsgade 206, st. tv.
Torben Johansen, Tåsingegade 14, 2-2

Opgaver.
Ved lejlighed rense grillkummerne, tømme askebægrene m.m.
Give terrassemøblerne en gang overfladebehandling hvert efterår.
Rense omkring de nye træer.
Luge blomsterbedene.
Rense fortovene for ukrudt.
Fjerne papir og andet affald som folk "taber".
Hjælpe med containerne - specielt hvis der problemer på grund af vintervejr, strejke eller andet.
Afslapning på terrassen!

Mødetidspunkt.
Sidste lørdag i sommermånederne april til september kl. 11.00 - hvis vejret er ordentligt!

Fredag 24. april.
Inge og Torben mødtes på terrassen i skyet men udmærket vejr. Vi vaskede bordene, rensede terrassen og tømte kummerne for cigaretskod og slagger. Derefter forsynede vi bordene med opslag om den rigtige brug af terrassen og bordene.
Vi klippede gamle blomster af nogle af buskene.
Efter en snak over henholdsvis en øl og en kop te om Gårdlaugets bestyrelse, hvor Torben er blevet kasserer, hævede vi mødet.

Onsdag 27. maj.
Inge og Torben mødtes i køligt men flot vejr på terrassen. Jørgen Rasmussen havde netop givet hele fællesarealet en ordentlig omgang, så vi var delvist arbejdsløse. Torben rensede grillkummerne og askebægrene og Inge rensede bedet ud for Tåsingegade 4. Efter en meget afslappet arbejdsindsats kunne vi konstatere at området så meget flot ud.

Søndag 21. juni.
Inge og Torben mødtes i udmærket vejr. Vores gartner havde netop givet fællesområdet en omgang, så der var ikke de store ting at lave. Inge ryddede lidt op i græsklumperne fra krokusbedene. Græsset har godt af at blive vendt og spredt. Vi skal have snakket en gang mere med Jørgen om det græs. Torben ryddede op på grillpladsen. Vi sluttede med at fjerne et par fremmede småtræer fra hækken ved Tåsingegade.

Søndag 26. juli.
Jørgen Rasmussens folk havde netop givet fællesområdet den store tur, så vi holdt bestyrelsesmøde i Gårdlauget i stedet for de sædvanlige havearbejder. Til stede var Melvin, Kresten, Inge (revisor) og Torben.
Dagsorden:
1. Problemer med vores hjemmeside.
2. Gårdlauget har fået netbank.
3. Efterårsprojekter i fællesarealet. Vi får malet terrassemøbler, hegnet over garagerne og plankerne i porten. Lavet en ny kasse til sand. I bedet over garagerne får vi udskiftet en af roserne og erstattet to af Spirea buskene med to blå Hortensiaer. Vi får udskiftet Ingrid Marie æbletræet med et tulipantræ og endelig får vi plantet en hængeblodbøg i trekanten ud mod Tåsingegade.

Søndag 30. august.
Inge og Torben mødtes i udmærket vejr. Vi ordnede terrassen og klippede bedene. Vi er blevet enige om at vi vil have plantet en hængeblodbøg i trekanten ud til Tåsingegade. Vi får lavet en stor cirkel bar jord under træet. Der planlægger vi at lægge påskeliljer og (måske) krokus.
Gartneren er gået i gang med flere af de projekter vi besluttede 26. juli.

Torsdag 19. november.
Gårdlaugets hjemmeside er nu oppe at køre igen. Den er blevet totalt opdateret.
Vores netbank fungerer.
Gartneren er netop blevet færdig med de sidste af efterårets forskellige projekter (se 26/7). Alt ser ud til at være lavet helt som vi ønskede det.
I går plantede gartneren vores hængeblodbøg i trekanten ud mod Tåsingegade. I dag lagde Inge og Torben 35 påskelilje- og 100 krokusløg omkring træet. Det var meget fine forhold at plante i - små regnbyger og meget fugtig jord! Vi håber, at resultatet bliver en endnu flottere trekant med tiden.

Lørdag 26. september.
Inge og Torben mødtes på terrassen i højt, flot efterårsvejr. Inge klippede langs containerstien og Torben rensede under paradishækken ud mod Tåsingegade. Vi pakkede grillredskaber sammen og rensede bordene og askebægrene. Endelig satte vi tre små sektioner trådnet op til vores klematis.
Vi aftalte at mødes for sidste gang i år når vores gartner har plantet den bestilte hængeblodbøg i trekanten ud mod Tåsingegade. Vi har besluttet at der skal lægges krokus- og påskeliljeløg omkring træet.
Vi sluttede med et besøg hos Jerry´s til en hyggelig lille frokost.

Tilbage til "Årsberetninger 2006 - 2015"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster