Beboerforeningens dagbog 2018

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Beboerforeningens dagbog 2018

Indlægaf Torben Johansen » tors 12. apr 2018

Beboerforeningens Protokol.
Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.

2018

Torben Johansen er protokolfører for 2018.

Beboerforeningens medlemsliste.
Ud over Melvin og Elsebeth fra Gaardlaugets bestyrelse er der pr 1. januar 2018 følgende faste medlemmer:
Inge Nissen, Tåsingegade 22, st. tv.
Torben Johansen, Tåsingegade 14, 2-2

Opgaver:
Ved lejlighed rense grillerne, tømme askebægrene m.m.
Give terrassemøblerne en gang overfladebehandling hvert efterår.
Rense omkring de nye træer.
Fylde vandbeholderne under hængeblodbøgen på trekanten.
Luge blomsterbedene.
Rense fortovene for ukrudt.
Fjerne papir og andet affald som folk "taber".
Afslapning på terrassen!

Mødetidspunkt:
Sidste lørdag i sommermånederne april til september kl. 11.00 - hvis vejret er ordentligt!
Alle beboere i karreen er meget velkomne.

Lørdag 28. april.
Inge og Torben mødtes på terrassen i fint vejr. Vi snakkede om generalforsamlingen og om den manglende opbakning til Gaardlauget. Det bliver lidt af en opgave at få øget opgangenes interesse for det store og flotte fællesareal. Vi fik besøg af en lejer fra L206, som var energisk fortaler for at få opsat trampolinen og eventuelt få indrettet legeplads i fællesarealet. Der var ingen støtte fra Inge eller Torben.
Inge rensede bedene ved Tåsingegade Randersvej og Torben rensede grillpladsen og samlede affald på trekanten ved Tåsingegade. Vi satte opslag om den korrekte brug af grillpladsen på to af bordene.

Søndag 27. maj.
Inge og Torben mødtes på terrassen i fint vejr - for en gangs skyld med lidt skyer på himlen. Inge lugede og klippede i et par af bedene. Torben rensede terrassen og græsset omkring den for cigaretskod og kapsler. Det ville være rart hvis brugerne ville bruge askebægrene og zinkspanden til affald.
Vi samlede legesager sammen fra plænen. Husk at plænen skal holdes fri for møbler, legesager og affald af hensyn til gartneren, som slår græs op til 20 gange hver sommer.

Lørdag 30. juni.
Inge, Elsebeth og Torben mødtes på terrassen i bragende solskin. Vi tømte de to griller og askebægrene og rensede terrassen for kapsler og enkelte cigaretskod. I betragtning af hvor meget terrassen og grillerne bruges er det godt at se at beboerne rydder pænt op efter sig.
Vi forsynede den hængende blodbøg (på trekanten ud mod Tåsingegade) og Duetræet (nederste træ mod Tåsingegade 18 - 22) med hver sin velfyldte vanddunk. Spændende om de klarer det usædvanligt tørre klima, specielt Duetræet ser dårligt ud. Vi vandede også det nye Judastræ (ved siden af Duetræet) og noget af bedet over garagerne.

Fredag 27. juli.
Tørken bliver ved og det går hårdt ud over de tre nye træer. Inge og Torben sørger på skift for at de to vanddunke ved Duetræet og hængeblodbøgen er fulde. Duetræet så meget dårligt ud for et par uger siden; men nu ser det ud til at have det bedre.
Inge og Torben mødtes kl. 14 på terrassen i det sædvanlige meget varme vejr. Vi vandede de mest udsatte planter og træer et par timer. Inge klippede en rosenbusk, som hang ud over stien.

Søndag 26. august.
Inge og Torben mødtes på terrassen. Vi fik besøg af Erik Jensen, som er ejerforeningsformand for Tåsingegade 22. Erik har lovet at stille op til valg til Gaardlaugets bestyrelse næste år. En fremragende nyhed, som betyder, at vi kan aflyse vores "panikudmelding" om at vi kunne blive tvunget til at betale for administration af Gaardlauget. Vi snakkede om Gaardlaugets historie og drift, om parkeringsproblemer og om området i al almindelighed.
Da vi havde snakket færdigt ordnede Torben terrassen og tømte askebægrene. Det er meget positivt at beboerne passer godt på møbler og griller og rydder pænt op efter brug.
Inge klippede rundt om et par af bedene og Torben rensede græsplænen og hækken ved Tåsingegade. Vi holdt fyraften efter et par gode timer i fint vejr.
Det ser heldigvis ud til at vores nye træer klarer sig gennem tørken uden voldsomme skader.

Lørdag 22. september.
Inge og Torben mødtes på terrassen. Vejret var meget afvekslende - solskin og små, hidsige regnbyger. Torben har lappet et par huller i en af bordplankerne. Spændende om det virker eller vi må have den skiftet. Torben har fjernet askebægre, redskaber, grillstartere og zinkspand fra terrassen. Vi rensede lidt ved trekanten mod Tåsingegade. Endelig fjernede vi de to vandsække. Det har været fint at kunne vande de to nye træer under sommerens lange tørke. Alle træer og buske ser ud til at have klaret sig.
Vi sluttede sæson 2018 på restaurant Jerry´s med en pizza og en burger.

Tilbage til "Årsberetninger 2016 -"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster