Oprettelsen af Beboerforeningen.

Torben Johansen
Indlæg: 44
Tilmeldt: ons 13. dec 2006
Geografisk sted: T

Oprettelsen af Beboerforeningen.

Indlægaf Torben Johansen » tors 14. dec 2006

Beboerforeningen Tåsingegade, Langelandsgade, Randersvej.

Nedenstående er et udsnit af bestyrelsens beretning for 2005.

Beboerforening.
Bestyrelsen har startet en beboerforening.
Tanken er at få involveret en (lille) kreds af beboere, som vil være med til at passe på vores fællesareal. Der er ikke tale om at gå vores gartner i bedene; men om almindelig oprydning og hjælp til bestyrelsen, hvor den har brug for en hjælpende hånd. Det kan være med containerne, med ukrudt i blomsterbedene og omkring buske og vores nye træer, pasning af terrassen og terrassemøblerne og hvad der ellers kan vise sig af opgaver på fællesarealet. Foreningen skal i øvrigt primært være en hyggeklub.
Tag et kik på hjemmesiden under "Beboerforeningen af 2006" og se mere om beboerforeningen. Vi håber, at vi får startet en god og hyggelig tradition.


Nedenstående er et udsnit af Generalforsamlingsreferatet 2006.

"ad 2. Formanden aflagde beretning (se vedlagte). Beretningen blev godkendt. Vi drøftede Torbens oplæg til en beboerforening, som vi synes er en god ide. Vi enedes om at mødes første gang 6. maj

Synes du også det er en god ide, og har du lyst til at være med, så mød op på terrassen lørdag den 6. maj kl. 10.00. læs nærmere under punkt 8. Eventuelt - og på www.gaardlauget.net.

ad 8 Eventuelt. Vi var enige om at danne en beboerforening - Gårdlaugets Venner - med dette formål:

Der er ikke tale om at gå vores udmærkede gartner i bedene. Men om almindelig oprydning og hjælp til bestyrelsen, hvis den måtte have brug for en hjælpende hånd. Det kan være at hjælpe med containerne specielt om vinteren, at holde ukrudt væk fra blomsterbede, buske og vores nye små træer, at holde terrassen og terrassemøblerne i orden og hvad der ellers måtte vise sig af opgaver/projekter.

Torben Johansen 6. maj 2006

Tilbage til "Oprettelse af Beboerforeningen"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster